Χειροποίητη Μπύρα

Μικρή, παραδοσιακή ζυθοποιία

Ποικιλία γεύσεων

Ξεχωριστή προσωπικότητα

Πλούσια Γεύση & Άρωμα

Image

H Craft είναι η πρώτη μικροζυθοποιΐα στην Ελλάδα που για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1997 ξεκίνησε την επανάσταση της μικροζυθοποιΐας στη χώρα μας! Παραγωγή μπύρας με το μεράκι και την φιλοσοφία της μικρής παραγωγής… Mπύρες με ποικιλία, προσωπικότητα, πλούσια γεύση και άρωμα, και πλεονεκτήματα που θυμίζουν την ανωτερότητα του φρέσκου ψωμιού από καλό φούρνο σε σχέση με τυποποιημένα ψωμιά μαζικής παραγωγής.

Το μεράκι, το πάθος για ποιότητα, και η αγάπη μας για την μπύρα και τον κόσμο της είναι οι αξίες που μας οδηγούν. Τα καλύτερα υλικά ανεξαρτήτως κόστους παράγουν απίστευτους συνδυασμούς βύνης, λυκίσκους και μαγιάς και προσφέρουν καθημερινές στιγμές απόλαυσης. Προτεραιότητα είναι η γευστική ανωτερότητα. Η μπύρα παραμένει ζωντανή, αγνή, και απολαυστική, μία συναρπαστική γευστική εμπειρία που απογειώνει τις αισθήσεις και δίνει στιγμές χαράς και ευεξίας.

Η μικρή παραγωγή δίνει τη δυνατότητα μεγάλης ποικιλίας πέρα από τις συνηθισμένες μαζικές lager που είχαν επικρατήσει στην Ελλάδα μέχρι την επανάσταση της μικροζυθοποιΐας την οποία είχαμε την χαρά και τιμή να ξεκινήσουμε το 1997. Εξελίξαμε παραδοσιακές συνταγές αλλά δημιουργήσαμε και νέες απολαυστικές καινοτόμες συνθέσεις. Οι συνταγές που τελειοποιήσαμε σε όλη την πορεία μας αποκρυσταλλώνουν γνώση, πείρα, τεχνολογία, αλλά κυρίως μεράκι και ρομαντική αγάπη για την μπύρα και τον κόσμο της. Κάνουμε το παν ώστε οι μπύρες μας να είναι εξαιρετικής ποιότητας αλλά συγχρόνως και προσιτές για όλους τους λάτρεις της αληθινής μπύρας στη χώρα μας.

Απώτερος στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε στο να αναπτυχθεί η ζυθογνωσία, η κουλτούρα και η ποιότητα στη μπύρα και στο «πίνειν μπύρα» στην Ελλάδα. Με αυτό τον τρόπο θα κατακτήσει η μπύρα την θέση που της αξίζει, πολύ περισσότερο από ένα απλό ευχάριστο καλοκαιρινό ποτό, ένας ολόκληρος κόσμος ποιότητας, ποικιλίας, γευστικής απόλαυσης, δημιουργίας, και κοινωνικής αλληλεπίδρασης που ομορφαίνει καθημερινά τις ζωές μας.

Craft Beer

Η Πρώτη Μικροζυθοποιΐα στην Ελλάδα

Μπύρες με ποικιλία, προσωπικότητα, πλούσια γεύση και άρωμα.
Craft Pilsner
Craft Weiss
Craft Dry Pale
Craft Smoked

Craft Beer

Από το blog μας

Διατίθενται σε:

0
lt Βαρέλι
0
φιαλών 330ml κιβώτιο
0
φιαλών 500ml κιβώτιο